Breathe in / Breathe out

Možda sam se zaljubila. Ne u osobu (Mile, volim te – čitaj dalje), u psa. I ti čitaj dalje, ne mislim na to što ti misliš. #creepy ! Nastavljamo. Katarina s Antene je objavila video psa i napisala je ‘Našla sam idealnog psa za sebe’. Naravno da ću to pogledat! (čim sam vidila da je pas u pitanju, gledala sam video) Pas se zove Rocco (mali iz Dalmacije), već mi se sviđa. Staroengleski ovčar. Gledam ga kako se pokušava popeti na kauč, a skroz je fluffy. Ko medo neki. Skroz sam bila zainteresirana tako da sam provela neko vrijeme skrolanjem po njegovim društvenim mrežama. #sociallifeonpoint

Zaključila sam da je Rocco moja srodna duša. Osvojio me u startu jer je ovčar. Zašto?

IMG_8148

Jer sam se zaljubila u Annu Mae! (ona je australski ovčar + voli dinosaure i batmana just like me, myself and I) Savršena kombinacija!

Kako ću odolit onda Roccu, nakon toliko super asocijacija!? Poklekla sam.

Kao što sam poklekla kada je u pitanju meditacija. Sad već duže vrijeme, u razgovoru nekako dođem do toga. Svi imaju svoje mišljenje o tome, dok ja nekako uvijek idem prema onima koji su imali pozitivna iskustva i spremni su na još.

Ušla sam u to s potrebom izbacivanja loših emocija iz sebe. Uspjela sam doći do toga prije nego li sam se malo bolje upoznala s tim. Do toga sam došla – samo jer sam bila sretna i imala kraj sebe super učitelje koji su me kroz to vodili.

Sada sam u čitanju. Svih onih standardnih članaka i istraživanja: na koji način i kako ti pomaže meditacija, kako meditirati – za početnike, kako izbjeći čestu grešku koju skoro svi čine, koja je najučinkovitija meditacija u ovom vremenu…

A razlog zašto sam sad u čitanju svih tih članaka je – izgubila sam se brzo u svemu, da sam ispala iz fokusa. (sad bi bio dobar trenutak da pročitate neki od navedenih članaka kako ne bi zvučala ko neka luđakinja).

I sada sam kao Rocco i njegov kauč, uporno pokušavam dok se ne uspenjem na mjesto koje sam zacrtala. Cilj mi je, kao i Roccu: kauč.

Ja ću na njemu meditirati i fokusirat se na svoje disanje, a on će raditi isto to, ali ćemo to nazvat spavanje. Nije ni čudno što sam ga doživjela kao srodnu dušu.

Žao mi je Rocco, za sada je sa mnom Anna Mae, koja dovoljno dobro spava kraj mene (ili na mojoj glavi), kao što bi i ti to radio.

Sada vas pozdravljam,

idem se fokusirati na disanje. #sleep

Ivana

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s